De ce sa apelezi la un broker

Un broker aplica pentru tine la toate societatile de asigurari care incheie acest tip de asigurare de garantii.
Timpul tau este pretios si apeland la noi faci economie de timp si drumuri la fiecare societate de asigurare.

Toata lumea crede ca apeland la un broker pretul pe ce va plati el este mai mare, lucru complet gresit. Atunci cand iti faci un RCA oriunde vrei tu platesti mai mult sau mai putin ? Nu, normal pretul este acelasi.

Deci pretul platit de client pentru acest tip de asigurari este cel putin la fel, atunci cand inchei polita la broker sau cand te duci la asigurator.

Datorita volumului mare de astfel de polite intermediate brokerii au cote de prima mai mici decat un client normal care merge pentru firma sa odata sau de 2 ori pe luna la asigurator sa incheie astfel de polite.

Analiza financiara (care se face o singura data, la inceput) dureaza mult mai putin la un broker decat daca mergi la asigutator, iar emiterea politei se face in 2-4 ore de la prezentarea copiei OP si copiei BO depus ca si garantie.

Inca nu te-ai convins ca noi suntem solutia TA pentru a incheia o polita de garantii ?

Apeleaza ACUM la broker-ul Tau personal si iti voi prezenta toate avantajele de a lucra cu mine si vei vedea cum afacerea Ta va creste.

Nu vei mai fi obligat sa-ti blochezii banii pentru a obtine o scrisoare de garantie bancara sau chiar sa-i depui in contul autoritatii contractante. Vei avea posibilitatea sa participi la cate licitatii vei dori prin aceste asigurari de garantii.

Contacteaza acum broker-ul: contact@asigurarigarantii-licitatii.ro